Kaarlonkatu 1, 11100 Riihimäki

Autohuollon ajanvaraus – sujuvasti paikan päällä ja puhelimitse

Auton vianmääritys ja kustannusarviointi sujuu helpoiten kun auto tullaan näyttämään paikan päällä. Ajanvaraus onnistuu tarvittaessa myös nopeasti puhelimitse.

Palvelemme autosi huolto- ja korjaustarpeissa myös kesälomakaudella. Kesän aukioloajat ovat vain hiukan erilaiset. Heinäkuussa palvelemme arkipäivisin MA-PE klo 8-16.

Helpoimmin paikan päällä

Näin kesäaikana saat varattua ajan huoltoon tai korjaukseen helpoimmin ja nopeimmin, kun tulet paikan päälle. Näin voimme katsoa autosi tiedot ja korjaustarpeen samantien. Paikan päällä voit saada myös hinta-arvion.

Ajanvaraus onnistuu myös puhelimitse

Ajanvaraus onnistuu sujuvasti myös puhelimitse. Diagnosointi ja arvio korjauskustannuksista vaatii auton näyttämisen paikan päällä. Huollon ajanvaraus puhelimitse 019 737 215, ellet pääse paikan päälle.

Sähköposteihin vastaamisessa voi esiintyä pidempää viivettä kesälomakaudella, joten poikkea paikan päällä tai soita niin saadaan huoltoaika varattua sinulle nopeammin.

Varaa autohuolto ajoissa

Kesälomakaudella jono huoltoon on ajoittain pidempi, joten ole mahdollisimman ajoissa liikkellä, kun haluat autosi huoltoon.

Tervetuloa Kaarlonkadun huoltoon.
Puhelin 019 737 215

Kesäterveisin Kaarlonkadun huollon väki